Legea energiei electrice

Prezenta lege stabileste cadrul de reglementare pentru desfasurarea activitatilor īn sectorul energiei electrice si al energiei termice produse īn cogenerare, īn vederea utilizarii optime a resurselor primare de energie īn conditiile de accesabilitate, disponibilitate si suportabilitate si cu respectarea normelor de siguranta, calitate si protectie a mediului.

citeste mai departe »

Termoelectrica

Hotarāre nr. 1580/2003 din 23/12/2003 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 1 din 05/01/2004 privind reorganizarea Societatii Comerciale de Producere a Energiei Electrice si Termice "Termoelectrica" - S.A. - Sucursala "Electrocentrale Galati" si īnfiintarea Societatii Comerciale "Electrocentrale Galati" - S.A., filiala a Societatii Comerciale de Producere a Energiei Electrice si Termice "Termoelectrica" - S.A.

citeste mai departe »

Licente

Electrocentrale Galati are licente pentru producerea si furnizarea energiei electrice si pentru producerea energiei termice:

             

 

Electrocentrale Galati functioneaza in baza Autorizatiei integrate de mediu:


                   

Autorizatii

Electrocentrale Galati are autorizatii pentru montarea si repararea recipientelor metalice stabile sub presiune, a conductelor metalica pentru fluide sub presiune; repararea instalatiilor de ridicat; repararea, reglarea si verificarea la deschidere/inchidere a supapelor de siguranta:

                    
                   

Certificate

Electrocentrale Galati are certificate pentru grupurile TA3, TA4, TA5, TA6:

         
         
                   
CET-Galati

LEGISLATIE - LICENTE

Prezenta lege stabileste cadrul de reglementare pentru desfasurarea activitatilor īn sectorul energiei electrice si al energiei termice produse īn cogenerare, īn vederea utilizarii optime a resurselor primare de energie...
citeste mai departe »

CET-Galati

DECLARATIA PRIVITOARE LA MEDIU

Prin functionarea Sistemului de Management Integrat si continua imbunatatire a eficacitatii acestuia, urmarim sa realizam urmatoarele obiective generale...

citeste mai departe »

CET-Galati

ELIBERARI AVIZE

Serviciul Marketing elibereaza:
1. Avize referitoare la executia unei lucrari;
2. Avize de racordare;
3. Acord de furnizare a energiei termice.

citeste mai departe »